Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Herselt en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit Ford transit fiat tipo personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers

Shuttledienst, Ceremonie, Evenementen


We hebben de mogelijkheid om per rit 8 personen te vervoeren, U wilt met familie of kennissen naar een Festival, Voetbal wedstrijd of U organiseert ritten ?

U kunt vertrouwen op onze service, uw genodigden zullen niets van uw evenement missen. De Familie van het kersverse bruidspaar heeft vervoer nodig ? Of U organiseert een kinderpartij naar een speeltuin of attractiepark ?   We hebben diverse Minibusjes ter beschikking staan en AA-TAX kempen  brengt ze veilig heen en terug.

Boosters of kinderzitjes zijn beschikbaar,  geef dit op als U deze wenst bij boeken.

Zieken vervoer MobiliteitVoor Iedereen

Personen zelfstandigheid aanreiken met behulp van veilig vervoer en een persoonlijke begeleiding, dat is onze missie!

Zowel voor mobiele, minder mobiele als zettende personen zijn we 7 dagen op 7 beschikbaar. AA-TAX KEMPEN  biedt zijn diensten aan in de provincies Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, voor zowel particulieren, residenties, ziekenhuizen en voor individueel vervoer (max. 8 personen). Hierbij volgen we het deur tot deur principe en staan we u vanaf vertrekpunt tot bestemming bij. Bovendien is ons wagenpark aangepast aan elk mobiliteitsprobleem en mag u vertrouwen op rustig rijgedrag van onze chauffeurs die defensief rijden en hebben EHBO en hef- en til vaardigheden.

Contacteer doordeweeks en wekend 24/7

Pakket & Document ServiceHeeft U een pakketje of een Document welke discreet en snel van A naar B moet

AA-Tax Koerier Service staat voor U klaar om deze discreet en snel op de juiste plaats van bestemming tebrengen in geheel Europa.

We zijn aan maximale afmetingen en gewicht gebonden in onze auto’s  ,  contacteer ons !
Legio mogelijkheden zijn er met als extra service hebben wij ter beschikking met een binnenmaat van LxHxB  2.50m x 1.9m x 1.4m met een draagcapaciteit

Wij rekenen €0,50 per km excl btw ongeacht afstand

Personen- en Directievervoer


Feestje gehad of met vrienden erop uit ?  Dan zijn wij de BOB voor U.
Kinderpartijen of met z’n allen naar een beurs ?
Onze comfortabele auto’s met zitplaatsen van 4 tot 8 personen brengen U van Uw opstapplaats waar maar ook naar elke gewenste plaats in Belgie of Europa.
Ook kunnen wij U op elk gewenst luchthaven of plaats ophalen.

 


Ford Transit Costum

Onze auto’s hebben Airconditioning, eventueel muziek naar wens en zelfs Wifi is beschikbaar.
De prijs is zeer afhankelijk van opstapplaats dus bel/email ons voor een correcte prijs opgave