Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Herselt en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit Ford transit fiat tipo personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers

Luchthavenservice en Personenvervoer AA-TAX KEMPEN (Herselt)

staat voor luchthavenvervoer en Personenvervoer naar diverse luchthavens en Vakantiebestemmingen in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland en dit van uit de kempen. Voor verdere prijzen omtrent dit luchthavenvervoeren en Personenvervoeren kijk dan gerust verder op onze website.

Ben je het beu om zelf naar de luchthaven op aan andere vakantiebestemmingen te rijden of een parking te betalen die veel te duur is gedurende de periode dat je op zakenreis, vakantie of citytrip bent?

Aarzel dan niet, reserveer vandaag nog je luchthavenvervoer!

Wij bieden een service waar je U tegen kan zeggen.

Stipte ophaaltijden is ons streefdoel, maar ook de ruime wagen 'Renault Trafic en Opel Vivaro is op en top verzorgd.

Het nodige comfort ( passagiersstoel en kinderstoel, ruime beenruimte , enz.. ) is aanwezig.

Het reizen in comfort is namelijk van onze paradepaardjes.

Kortom, eens je bij ons je luchthavenvervoer en personenvervoer geregeld hebt kan je zonder zorgen op reis vertrekken vanaf het moment dat je in de wagen stapt.

De klant kan ook steeds rekenen op een privévervoer.

Er zullen dus ook nooit andere mensen bij in de wagen zitten.

Doordat wij enkel privévervoer hanteren zijn we er ook steevast van overtuigd dat de mensen in alle rust en comfort op hun bestemming zullen aankomen.

Eens je rit gereserveerd is krijg je van ons een e-mail ter bevestiging.

Maar dit is nog niet alles, de dag voor je vertrek krijg je van ons nog een SMS om het juiste ophaaluur nog eens te bevestigen. Zo weet je natuurlijk ook onmiddelijk dat we je niet vergeten zijn , en dat we er zullen zijn op de dag van vertrek.